Καλοκαίρι 2020

Διακοπές πού & πώς?

h2

Στην Κρήτη, σε ένα μικρό παράδεισο της φύσης στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου

Το Kapsaliana Village Hotel, όπως βλέπετε στο βίντεο και στις φωτογραφίες μας, βρίσκεται μέσα στον μεγαλύτερο ελαιώνα της Κρήτης, σε υψόμετρο 260μ. Παλιό μετόχι της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, οικισμός του 17ου αιώνα, κηρύχθηκε “Υψηλής Πολιτιστικής Αξίας”, αποκαταστάθηκε, μετατράπηκε σε ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών με επίκεντρο τον ιστορικό μοναστηριακό ελαιόμυλο.

Διαμονή

Διαμονή

Διαμονή

h2

Το ξενοδοχείο – οικισμός, περιβάλλεται από ένα ιδιόκτητο διαμορφωμένο χώρο 30 στρεμμάτων, με μποστάνια, μονοπάτια για περπάτημα και jogging. Τα 22 δωμάτια & σουίτες, διαφόρων τύπων, δυναμικότητας 50 κλινών, είναι αυτόνομοι χώροι με ανεξάρτητες εισόδους.

Δεν υπάρχουν πουθενά κοινές είσοδοι ή διάδρομοι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ταράτσες, βεράντες ή private εξωτερικούς χώρους.

Γαστρονομία

Γαστρονομία

Γαστρονομία

h2

Τη γαστρονομική ταυτότητα & το μενού του ξενοδοχείου επιμελέιται ο βραβευμένος Chef Νίκος Θωμάς συνδυάζοντας την παραδοσιακή με την δημιουργική Κρητική κουζίνα. Το πρωινό & τα γεύματα μπορούν να σερβίρονται με room service ενώ το εστιατόριο αναπτύσσεται σε μεγάλο εξωτερικό χώρο. Όλα τα προιόντα και τα πιάτα είναι βιολογικά.

Εμπειρία

Εμπειρία

Εμπειρία

h2

Πολιτισμός: Με αφετηρία τα Καψαλιανά, υπάρχουν εξαιρετικές πολιτιστικές διαδρομές: η Ιστορική Μονή Αρκαδίου στα 5χλμ, η αρχαία Ελεύθερνα (αρχαιολογικός χώρος και μουσείο) στα 12χλμ, ενώ οι Μαργαρίτες το παραδοσιακό χωριό της κεραμοποιίας απέχει μόλις 17χλμ.

Φύση: Από το ξενοδοχείο μπορείτε να κάνετε εκδρομές ή πικ νικ αλλά και να ακολουθήσετε τον έμπειρο private guide μας για πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία βουνού και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Θάλασσα: Σε μικρή απόσταση μόλις 12χλμ. πεντακάθαρες παραλίες, εκτείνονται σε όλη τη βόρεια Κρήτη και σας επιτρέπουν να απολαύσετε χωρίς συνωστισμό το κολύμπι σας. Στη νότια Κρήτη θα βρείτε τις περίφημες παραλίες της Πρέβελης, Τριόπετρας, Αγίας Γαλήνης και άλλες.

Read More

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Ασφάλεια

h2

Αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, με αίσθημα ευθύνης*, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, με απόλυτη αυστηρότητα για όλο το προσωπικό μας, με ειδικά μέτρα για την υποδοχή των φιλοξενουμένων μας, θα σας περιμένουμε στην ανέγγιχτη, καταπράσινη γωνιά της ενδοχώρας της Κρήτης.

Είμαστε στη διάθεση σας για να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας.

* Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με έγκριτο και έμπειρο γιατρό.

** Είμαστε ακριβώς στη μέση μεταξύ του αεροδρομίου Χανίων και του αεροδρομίου Ηρακλείου οπότε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας, απ’ όποιον αεροσταθμό επιλέξετε, έρχεστε απευθείας στα Καψαλιανά σε περίπου 1 ώρα.

Read More

Book directly with us

  • Welcome drink & local delicacy
  • Best price guarantee
  • Late checkout or early check in (upon availability)
ESPA ESPA
Kapsaliana
Kapsaliana
Kapsaliana
Kapsaliana